Nadziewane piersi z kurczaka z sosem Rozmarynowo-pomarańczowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj nadziewane piersi z kurczaka z sosem Rozmarynowo-pomarańczowym. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 25g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz suszone w solance oliwki, rozmaryn, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brandy i pomarańczowe piersi z kurczaka z nadziewanymi krewetkami, Rozmaryn Piersi Kurczaka, oraz Rozmaryn Piersi Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj pierwsze 5składników w mini procesorze, aż oliwki i czosnek zostaną posiekane.
Przelać farsz do małej miski; doprawić solą i pieprzem.Za pomocą opuszków palców, delikatnie rozluźnić skórę na 1chicken piersi, pozostawiając 1 długi bok przymocowany.
Rozprowadzić 1/6 farszu na miąższu pod skórą.Pociągnij klapę skóry na pokrycie; zabezpiecz klapę metalową szpilką lub wykałaczką. Powtórz z barwieniem kurczaka i farszem. Arrangechicken na dużym rimmed pieczenia sheet.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Coverand chill.
Combinefirst 4 składniki w średniej misce.Stopniowo ubijamy oliwę, a następnie oliwki. Przyprawy do smaku z solą i pieprzem.
Przenieść 3/4 szklanki dressing do małej miski; rezerwy do serwowania.
Płaszcz grill rack z nonstick sprayi przygotować grill (średnio-wysokie ciepło).Podzielić pozostały opatrunek między 2małe kubki.
Kurczak w sosie z 1 szklanki. Ułóż pomarańczowe kliny na arkuszu folii; umyj pomarańcze opatrunkiem z drugiego kubka.
Grilluj kurczaka do ugotowania przez, skropić sosem z pierwszej filiżanki i od czasu do czasu, 12 do 14 minut.Grilluj pomarańczowe kliny do podgrzania i lekko zwęglone, obracając i szczotkującczęsto z sosem z drugiego kubka, około 10 minut.
Kurczaka i oranżadę przełożyć na półmisek.
Podawać z zapakowanym sosem 3/4 szklanki.
Aby uzyskać jak najwięcej soku z pomarańczy, przetocz owoce w temperaturze pokojowej na blacie dłonią dłoni przed wyciśnięciem. Ta technika będzie pracować dla wszystkich owoców cytrusowych.