Nadziewane piersi z kurczaka z Karczochowymi Serkami i kozim serem
Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 166 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, sól, herbes de provence, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i bazylią, oraz Gruszka, Figa, Kozi Ser Nadziewane Piersi Z Kurczaka.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj karczochy i szalotki; smażyć 4 protokół.
Zdjąć z patelni; ostudzić. Wymieszać z serem, 1/2 łyżeczki herbes de Provence, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi, tworząc kieszeń. Stuff 2 łyżki mieszanki karczochów do każdej kieszeni.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, i posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu; smażyć 6 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodaj 1/2 łyżeczki herbes de Provence i bulion na patelnię; doprowadzić do wrzenia.
Połącz sok i skrobię kukurydzianą; Dodaj do mieszaniny bulionu, mieszając trzepaczką. Gotować 1 minutę lub do grubości. Powrót kurczaka na patelnię; przykryć i gotować 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
W razie potrzeby udekoruj paskami pietruszki i cytryny.