Nadziewane piersi z kurczaka z goudą i szpinakiem

Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i przyjazne fodmap? Nadziewane piersi z kurczaka z Goudan i szpinakiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 255 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, mieloną gałkę muszkatołową, ser szwajcarski i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Nadziewane piersi z kurczaka z Goudanem i szpinakiem, Jabłko Gouda nadziewane piersi z kurczaka z wędzonymi pieczonymi słodkimi ziemniakami, oraz Piersi z kurczaka nadziewane szpinakiem dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Usuń kości z piersi kurczaka. Nie usuwać skóry. Rozluźnij skórę z piersi kurczaka.
W średniej misce, wymieszać ser, gałka muszkatołowa i szpinak, aż dobrze mieszane.
Rozłóż jedną czwartą mieszanki równomiernie między mięsem a skórą każdej piersi kurczaka. Gładka skóra nad biustem, schowana pod luźnymi obszarami.
Na patelni umieścić kurczaka, skórkę do góry.
Posypać solą i pieprzem, skropić masłem.
Piec na wolnym ogniu od 45 do 55 minut lub do momentu, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy środek najgrubszej części zostanie przecięty (170F).