Jeśli masz w pobliżu 1 godzina i 15 minut do spędzenia w kuchni nadziewane piersi z kurczaka Marii mogą być ogromne bezglutenowy i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 4 porcje z 564 kalorii, 55g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Za 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako dodatek. Ten przepis jest lubiany przez 499 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, sól i pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia super łyżka ocena 96%. Nadziewane piersi z kurczaka Marii, Nadziewane Piersi Z Kurczaka, oraz Nadziewane Piersi Z Kurczaka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Dopraw piersi z kurczaka solą i pieprzem do smaku. Rozcięcie z boku na farsz; odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kurczaka
Sól I Pieprz
Farsz
3
W średniej misce wymieszaj ricottę, szpinak, czosnek, jajka i 3/4 sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Ricotta
Szpinak
Ser
Czosnek
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dobrze wymieszaj i nadziewaj każdą pierś 1/4 mieszanki; zabezpiecz wykałaczkami i umieść nadziewane piersi w lekko natłuszczonym naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Wykałaczki
5
Całość polać sosem i posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
SOS
6
Piecz w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 do 60 minut lub do momentu, gdy kurczak się ugotuje i soki będą klarowne.