Nadziewane Piersi Cielęce Duszone

Nadziewane Piersi Cielęce Duszone
Nadziewane duszone piersi cielęce mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 686 kalorii, 61g białka, oraz 37g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 6,59 USD za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, wino, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 92%. Ten wynik jest wybitny. Spróbuj Duszona pierś Cielęca z farszem ziemniaczano-cebulowym, Pierś cielęca duszona z ziołami, Pernod i pomidorami, oraz Duszona pierś Cielęca z cebulą i ziołami: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dużą, prostą patelnię saute posmarować oliwą z oliwek. Rozbić 2 całe ząbki czosnku piętą dłoni i wrzucić je na patelnię ze szczyptą pokruszonej czerwonej papryki. Doprowadzić patelnię do średnio wysokiej temperatury. Kiedy czosnek jest złotobrązowy i bardzo aromatyczny, usuń go z patelni i wyrzuć, spełnił swoje czosnkowe przeznaczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać szpinak do patelni, wymieszać, aby pokryć olejem i doprawić solą. Przykryj patelnię i gotuj przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdejmij pokrywkę z patelni i wymieszaj szpinak, powinien być zwiędły. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przełóż szpinak do sitka siatkowego, aby nadmiar wody odpłynął.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Przełóż patelnię do palnika i posmaruj patelnię oliwą z oliwek i dodaj jeszcze 2 ząbki czosnku, które zostały zmiażdżone piętą dłoni. Powtórz proces gotowania czosnku na złoty brąz i wyrzuć. Wrzucić szczyptę pokruszonej czerwonej papryki i pokrojone pieczarki. Przyprawić grzyby solą i gotować, aż będą miękkie i więdną, dodać trochę więcej oleju, jeśli są trochę suche. Posmakuj grzybów i w razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zdjąć z ognia i ostudzić.
8
Wycisnąć nadmiar płynu ze zwiędłego szpinaku i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
9
Dodaj do grzybów, Wrzuć Parmigiano i wymieszaj, aby połączyć. Smak, aby upewnić się, że jest pyszne. Rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
10
Ułóż mięso i delikatnie wbijaj, aby spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
11
Posypać obficie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12
Połóż plastry prosciutto na środku cielęciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
13
Połóż dziennik mieszanki szpinaku i grzybów na środku prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
14
Owinąć cielęcinę wokół prosciutto i związać cielęcinę ze sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
15
Holenderski piekarnik posmarować oliwą z oliwek i doprowadzić do średnio wysokiej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
16
Dodaj roladę cielęcą i brązową ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
17
Cielęcinę wyjąć z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
18
Pozbądź się nadmiaru tłuszczu i dodaj kilka kropli nowego oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
19
Na patelnię dodać cebulę, wymieszać z olejem i doprawić solą. Obniż ogień do średniego i gotuj cebulę, przykrytą, przez 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
20
Odkryj cebulę, powinny być bardzo miękkie i zwiędłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
21
Dodać posiekany czosnek i rozmaryn i gotować przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
22
Dodać wino i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
23
Cielęcinę przełóż na patelnię i dodaj bulion z kurczaka, aż pojawi się w połowie boków cielęciny. Wrzucić liście laurowe i wiązkę tymianku. Przykryć i wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
24
Cielęcinę wyjąć z piekarnika, obrócić i dodać więcej bulionu, jeśli płyn się zmniejszył. Smak płynu do duszenia, jeśli poziom płynu znacznie się zmniejszył. Gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
25
Wyjmij pokrywkę z holenderskiego piekarnika i duś przez kolejne 45 minut, aby zmniejszyć ilość płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
26
Cielęcinę wyjąć z piekarnika, wyjąć z patelni, przykryć folią i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
27
Umieść holenderski piekarnik na palniku na średnim ogniu, aby zmniejszyć płyn duszony, jeśli jest zbyt soupy. Posmakuj płynu, aby upewnić się, że przyprawa jest prawidłowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
28
Cielęcinę pokroić w medaliony i podawać z płynem duszonym i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
29
Propozycja Parowania Wina: Gavi
Składniki, których będziesz potrzebować
GaviGavi
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia91
Magazyn