Nadziewane Piersi Cielęce Duszone
Nadziewane duszone piersi cielęce mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 686 kalorii, 61g białka, oraz 37g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 6,59 USD za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, wino, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 92%. Ten wynik jest wybitny. Spróbuj Duszona pierś Cielęca z farszem ziemniaczano-cebulowym, Pierś cielęca duszona z ziołami, Pernod i pomidorami, oraz Duszona pierś Cielęca z cebulą i ziołami: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Dużą, prostą patelnię saute posmarować oliwą z oliwek. Rozbić 2 całe ząbki czosnku piętą dłoni i wrzucić je na patelnię ze szczyptą pokruszonej czerwonej papryki. Doprowadzić patelnię do średnio wysokiej temperatury. Kiedy czosnek jest złotobrązowy i bardzo aromatyczny, usuń go z patelni i wyrzuć, spełnił swoje czosnkowe przeznaczenie.
Dodać szpinak do patelni, wymieszać, aby pokryć olejem i doprawić solą. Przykryj patelnię i gotuj przez 2 do 3 minut.
Zdejmij pokrywkę z patelni i wymieszaj szpinak, powinien być zwiędły. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Przełóż szpinak do sitka siatkowego, aby nadmiar wody odpłynął.
Przełóż patelnię do palnika i posmaruj patelnię oliwą z oliwek i dodaj jeszcze 2 ząbki czosnku, które zostały zmiażdżone piętą dłoni. Powtórz proces gotowania czosnku na złoty brąz i wyrzuć. Wrzucić szczyptę pokruszonej czerwonej papryki i pokrojone pieczarki. Przyprawić grzyby solą i gotować, aż będą miękkie i więdną, dodać trochę więcej oleju, jeśli są trochę suche. Posmakuj grzybów i w razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Wycisnąć nadmiar płynu ze zwiędłego szpinaku i grubo posiekać.
Dodaj do grzybów, Wrzuć Parmigiano i wymieszaj, aby połączyć. Smak, aby upewnić się, że jest pyszne. Rezerwy.
Ułóż mięso i delikatnie wbijaj, aby spłaszczyć.
Połóż plastry prosciutto na środku cielęciny.
Połóż dziennik mieszanki szpinaku i grzybów na środku prosciutto.
Owinąć cielęcinę wokół prosciutto i związać cielęcinę ze sznurkiem rzeźniczym.
Holenderski piekarnik posmarować oliwą z oliwek i doprowadzić do średnio wysokiej temperatury.
Dodaj roladę cielęcą i brązową ze wszystkich stron.
Cielęcinę wyjąć z patelni i odstawić.
Pozbądź się nadmiaru tłuszczu i dodaj kilka kropli nowego oleju.
Na patelnię dodać cebulę, wymieszać z olejem i doprawić solą. Obniż ogień do średniego i gotuj cebulę, przykrytą, przez 7 do 8 minut.
Odkryj cebulę, powinny być bardzo miękkie i zwiędłe.
Dodać posiekany czosnek i rozmaryn i gotować przez 2 do 3 minut.
Dodać wino i zmniejszyć o połowę.
Cielęcinę przełóż na patelnię i dodaj bulion z kurczaka, aż pojawi się w połowie boków cielęciny. Wrzucić liście laurowe i wiązkę tymianku. Przykryć i wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę.
Cielęcinę wyjąć z piekarnika, obrócić i dodać więcej bulionu, jeśli płyn się zmniejszył. Smak płynu do duszenia, jeśli poziom płynu znacznie się zmniejszył. Gotować przez 1 godzinę.
Wyjmij pokrywkę z holenderskiego piekarnika i duś przez kolejne 45 minut, aby zmniejszyć ilość płynu.
Cielęcinę wyjąć z piekarnika, wyjąć z patelni, przykryć folią i odstawić na 15 minut.
Umieść holenderski piekarnik na palniku na średnim ogniu, aby zmniejszyć płyn duszony, jeśli jest zbyt soupy. Posmakuj płynu, aby upewnić się, że przyprawa jest prawidłowa.
Cielęcinę pokroić w medaliony i podawać z płynem duszonym i cebulą.
Propozycja Parowania Wina: Gavi