Nadziewane Pieczarki Chińskie
Nadziewane Chińskie pieczarki mogą być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 61 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 77 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, grzyby, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Baby Bok Choy z chińskimi grzybami, Chińskie Duszone Grzyby I Tofu, oraz Omlet z kiełbasą chińską i słomianymi grzybami.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Usunąć łodygi z czapek grzybowych; odstawić łodygi na bok.
Umieść czapki grzybowe, boki łodygi w dół, w niełuskanej patelni z galaretką, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala. Broil z wierzchołkami o 4 cali od ciepła o 8 minut lub aż grzyby zaczną uwalniać wilgoć.
Grzyby wyjąć z patelni; osuszyć na papierowych ręcznikach. Drobno posiekać łodygi grzybów.
Spray nonstick wok lub 12-calowa patelnia z nieprzywierającym sprayem do gotowania; podgrzewać na średnim ogniu, aż spray do gotowania zacznie pękać.
Dodaj cebulę, piernik, czosnek i sherry. Gotować około 6 minut, często mieszając, aż cebula będzie miękka. Wymieszaj zmiksowane łodygi grzybów i pozostałe składniki.
Umieść czapki grzybowe, łodygę do góry, w misce z galaretką. Łyżka mieszanki krewetek do czapek, mounding lekko. Spryskać lekko nieprzywierającym sprayem do gotowania. Broil z Topy 4 cali od ciepła o 5 minut lub do mieszanki krewetek jest jasnobrązowy.