Nadziewane Nogi Indyka

Nadziewane Nogi Indyka
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych i całych 30 przepisów do swojego pudełka z przepisami, nadziewane udka z indyka mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 1225 kalorii, 137 g białka i 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 osobom. Za 4,42 USD za porcję ten przepis pokrywa 50% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako dość drogi dodatek. Mieszanka octu destylowanego, papryki, sosu teriyaki i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 77% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy obejmują duszone udka z indyka, wędzone udka z indyka i pikantne udka z indyka.

Instrukcje

1
W udkach indyczych wykonaj liczne pionowe nacięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
2
W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, sól, pieprz, teriyaki, ocet i oregano. Mieszanką dokładnie posmaruj każdą nogę indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Plus Więcej Za PergaminPlus Więcej Za Pergamin
6 Pomarańczowych Papryczek, Grubo Posiekanych6 Pomarańczowych Papryczek, Grubo Posiekanych
1 Funt Pokrojonego W Plasterki Delikatesowego Pastrami1 Funt Pokrojonego W Plasterki Delikatesowego Pastrami
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
6 Bułek Do Hamburgerów Lub Bułek Kaiser6 Bułek Do Hamburgerów Lub Bułek Kaiser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziemniaki Red Bliss, Pokrojone W KostkęZiemniaki Red Bliss, Pokrojone W Kostkę
3
Cebulę, zieloną paprykę i boczek pokroić w małe kwadraty, mniej więcej tej samej wielkości, co nacięcia, które pokroiłeś na nogi indyka. Napełnij każdą szczelinę jednym kawałkiem papryki, cebuli i boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Puszek (po 12 Uncji Każda) Skondensowanego Mleka6 Puszek (po 12 Uncji Każda) Skondensowanego Mleka
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Piwo Ciemne (1 Puszka Bulionu Ckn, 1 Puszka Wody)Piwo Ciemne (1 Puszka Bulionu Ckn, 1 Puszka Wody)
1 Butelka (64 Uncje) Ketchupu1 Butelka (64 Uncje) Ketchupu
4
Po nadziewaniu udek podsmaż je na średnim ogniu na mieszance oleju. Obniż temperaturę do niskiej i przykryj. Gotuj przez 45 minut lub do momentu, aż mięso zacznie oddzielać się od kości. Jeśli nogi wyschną podczas smażenia, dodaj do patelni trochę wody i obniż temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funt świeżego Groszku, łuskanego (okFunt świeżego Groszku, łuskanego (ok
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)
Mieszanka PanierowanaMieszanka Panierowana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Uniwersalnej Mieszanki Do Panierowania1 Szklanka Uniwersalnej Mieszanki Do Panierowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn