Nadziewane Nogi Indyka
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych i całych 30 przepisów do swojego pudełka z przepisami, nadziewane udka z indyka mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 1225 kalorii, 137 g białka i 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 osobom. Za 4,42 USD za porcję ten przepis pokrywa 50% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako dość drogi dodatek. Mieszanka octu destylowanego, papryki, sosu teriyaki i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 77% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy obejmują duszone udka z indyka, wędzone udka z indyka i pikantne udka z indyka.
Instrukcje
W udkach indyczych wykonaj liczne pionowe nacięcia.
W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, sól, pieprz, teriyaki, ocet i oregano. Mieszanką dokładnie posmaruj każdą nogę indyka.
Cebulę, zieloną paprykę i boczek pokroić w małe kwadraty, mniej więcej tej samej wielkości, co nacięcia, które pokroiłeś na nogi indyka. Napełnij każdą szczelinę jednym kawałkiem papryki, cebuli i boczku.
Po nadziewaniu udek podsmaż je na średnim ogniu na mieszance oleju. Obniż temperaturę do niskiej i przykryj. Gotuj przez 45 minut lub do momentu, aż mięso zacznie oddzielać się od kości. Jeśli nogi wyschną podczas smażenia, dodaj do patelni trochę wody i obniż temperaturę.