Nadziewane młode czerwone ziemniaki

Nadziewane młode czerwone ziemniaki
Jeśli masz około 1 godziny do spędzenia w kuchni, nadziewane czerwone ziemniaki mogą być znakomitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Ten przepis służy 24 osobom. Za 23 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 85 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup masło, bekon, paprykę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 12%. Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Nadziewane młode czerwone ziemniaki, bekonowe gorgonzola nadziewane młode czerwone ziemniaki i nadziewane młode ziemniaki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Szoruj ziemniaki; włożyć do dużego rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odpływ.
3
Gdy ostygnie, odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego ziemniaka. Wydrążyć miąższ, pozostawiając cienką skorupkę. (
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4
W razie potrzeby odetnij cienkie plasterki z spodu ziemniaków, aby je wyrównać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
5
W dużej misce rozgnieć wierzchołki ziemniaków i miąższ z masłem. Odłóż po 2 łyżki sera i boczku do dekoracji; do ziemniaków dodać pozostały ser i boczek. Wymieszaj śmietanę, jajko, sól i pieprz. Wlać mieszaninę do skorupek ziemniaków. Posyp pozostałym serem i boczkiem; posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Umieścić w nienasmarowanej formie 15-calowej. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Piec w temperaturze 375° przez 12-18 minut lub do momentu, aż termometr wskaże 160°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn