Nadziewane młode czerwone ziemniaki

Nadziewane młode czerwone ziemniaki
Jeśli masz około 1 godziny do spędzenia w kuchni, nadziewane czerwone ziemniaki mogą być znakomitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Ten przepis służy 24 osobom. Za 23 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 85 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup masło, bekon, paprykę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 12%. Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Nadziewane młode czerwone ziemniaki, bekonowe gorgonzola nadziewane młode czerwone ziemniaki i nadziewane młode ziemniaki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Szoruj ziemniaki; włożyć do dużego rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odpływ.
3
Gdy ostygnie, odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego ziemniaka. Wydrążyć miąższ, pozostawiając cienką skorupkę. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
4
W razie potrzeby odetnij cienkie plasterki z spodu ziemniaków, aby je wyrównać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
5
W dużej misce rozgnieć wierzchołki ziemniaków i miąższ z masłem. Odłóż po 2 łyżki sera i boczku do dekoracji; do ziemniaków dodać pozostały ser i boczek. Wymieszaj śmietanę, jajko, sól i pieprz. Wlać mieszaninę do skorupek ziemniaków. Posyp pozostałym serem i boczkiem; posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Umieścić w nienasmarowanej formie 15-calowej. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Piec w temperaturze 375° przez 12-18 minut lub do momentu, aż termometr wskaże 160°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn