Nadziewane Liście Winorośli-Autentyczny Przepis Na Turecką Dolmę

Nadziewane Liście Winorośli-Autentyczny Przepis Na Turecką Dolmę
Nadziewane liście winorośli-autentyczny przepis Tureckiej dolmy to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 336 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, marynowane liście winogron, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Dolma Dalya-Algierskie Liście Winorośli Nadziewane Pomidorami I Pieprzem, Grecki Dolman Aka Faszerowane Liście Winogron, oraz Z winorośli z miłością-Dolmades, nadziewane liście winogron.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia41
Magazyn