Nadziewane Liście Winogron

Nadziewane Liście Winogron
Nadziewane liście winogron to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 137 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Mieszanka mięty, pieprzu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nadziewane Liście Winogron, Nadziewane Liście Winogron, oraz Nadziewane Liście Winogron.

Instrukcje

1
Liście winogron opłukać zimną wodą; dobrze odcedzić. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Usunąć łodygi; wyrzucić.
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Dodaj żółtą cebulę na patelnię; gotować 10 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółtaCebula żółta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać zieloną cebulę i migdały; gotować 3 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w 2 szklankach wody; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Dodaj ryż, sól, pieprz, i cynamon; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 22 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Zdjąć z ognia; ostudzić. Wymieszać z serem, pietruszką, miętą i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
8
Łyżka 1 1/2 czubate łyżki mieszanki ryżu na środku 1 liść winogron. Przynieś 2 przeciwległe punkty liścia do środka; złóż wypełnienie. Zaczynając od 1 krótkiej strony, zwinąć liść szczelnie, galaretkowaty sposób. Powtórz procedurę z pozostałą mieszanką ryżu i 35 liśćmi winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
WinogronaWinogrona
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
9
Umieść 12 nadziewanych liści winogron, szew boki w dół, w dużym rondlu wyłożonym 3 liśćmi winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Skropić 1 łyżeczką oleju i 1 łyżką soku. Wymieszać z 12 nadziewanymi liśćmi winogron; skropić 1 łyżeczką oleju i 1 łyżką soku. Powtórz procedurę z pozostałymi 12 nadziewanymi liśćmi winogron, 1 łyżeczką oleju i 1 łyżką soku. Przykryć pozostałymi 3 liśćmi winogron; pozostałą szklankę wody zalać liśćmi. Odwróć małą żaroodporną płytkę na szczycie liści. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
11
Wyjąć z ognia i odstawić w rondlu 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
12
Podawać w temperaturze pokojowej z klinami cytrynowymi i jogurtem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
13
Nuta wina: pikantna jakość liści winogron wymaga, aby wino o dobrej kwasowości pasowało do siebie, podczas gdy słona feta potrzebuje czegoś, co ugasi pragnienie i będzie jasne. Boutari Santorini 2008 (1 Zł
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
14
to naturalny wybór. -- Jeffery Lindenmuth
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Magazyn