Nadziewane Liście Winogron

Nadziewane Liście Winogron
Nadziewane liście winogron to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 137 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Mieszanka mięty, pieprzu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nadziewane Liście Winogron, Nadziewane Liście Winogron, oraz Nadziewane Liście Winogron.

Instrukcje

1
Liście winogron opłukać zimną wodą; dobrze odcedzić. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2
Usunąć łodygi; wyrzucić.
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodaj żółtą cebulę na patelnię; gotować 10 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółtaCebula żółta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać zieloną cebulę i migdały; gotować 3 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w 2 szklankach wody; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Dodaj ryż, sól, pieprz, i cynamon; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 22 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Zdjąć z ognia; ostudzić. Wymieszać z serem, pietruszką, miętą i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
8
Łyżka 1 1/2 czubate łyżki mieszanki ryżu na środku 1 liść winogron. Przynieś 2 przeciwległe punkty liścia do środka; złóż wypełnienie. Zaczynając od 1 krótkiej strony, zwinąć liść szczelnie, galaretkowaty sposób. Powtórz procedurę z pozostałą mieszanką ryżu i 35 liśćmi winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
WinogronaWinogrona
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Umieść 12 nadziewanych liści winogron, szew boki w dół, w dużym rondlu wyłożonym 3 liśćmi winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
10
Skropić 1 łyżeczką oleju i 1 łyżką soku. Wymieszać z 12 nadziewanymi liśćmi winogron; skropić 1 łyżeczką oleju i 1 łyżką soku. Powtórz procedurę z pozostałymi 12 nadziewanymi liśćmi winogron, 1 łyżeczką oleju i 1 łyżką soku. Przykryć pozostałymi 3 liśćmi winogron; pozostałą szklankę wody zalać liśćmi. Odwróć małą żaroodporną płytkę na szczycie liści. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
11
Wyjąć z ognia i odstawić w rondlu 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
12
Podawać w temperaturze pokojowej z klinami cytrynowymi i jogurtem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
13
Nuta wina: pikantna jakość liści winogron wymaga, aby wino o dobrej kwasowości pasowało do siebie, podczas gdy słona feta potrzebuje czegoś, co ugasi pragnienie i będzie jasne. Boutari Santorini 2008 (1 Zł
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
14
to naturalny wybór. -- Jeffery Lindenmuth
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Magazyn