Nadziewane Lato Squash di Alici
Nadziewane letnie Squash di Alici może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 516 kalorii, 23G białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz szalotkę, pietruszkę, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez SippitySup. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Dynia Letnia Nadziewana, Dynia Letnia Nadziewana, oraz Dynia Letnia Nadziewana.
Instrukcje
Pre-rozgrzać piekarnik do 350 FStart odcinając trochę pokrywki i wydrążając każdy z moich squasha.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w sautã© patelni ustawić na średnim hr=jeść.
Dodaj miąższ wewnętrzny, szalotki, czosnek, 1 łyżeczkę płatków czerwonej papryki i przygotowane anchois.Jeśli znajdziesz pakowane w sól, a nie pakowane w olej anchois, spróbuj je zdobyć. Odmiana wypełniona solą musi zostać namoczona, aby usunąć sól i nieco ją odtworzyć. Często robię to w mleku. Gotuj tę mieszankę 6-8 minut, aż anchois praktycznie rozpadnie się w warzywach. Do tej mieszanki dodać posiekaną natkę pietruszki i świeżo upieczoną grubą bułkę tartą.