Nadziewane Kwiaty Cukinii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanych kwiatów cukinii. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 665 kalorii, 15g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, liście mięty, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Nadziewane Kwiaty Cukinii, Nadziewane Kwiaty Cukinii, oraz Nadziewane Kwiaty Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kwiaty cukinii w zimnej wodzie, aby otworzyć i ułatwić przygotowanie.
W dużej misce umieścić ryż, wszystkie posiekane i starte składniki, połowę oliwy z oliwek i sok z cytryny oraz szczyptę soli i pieprzu.
Dobrze wymieszać. Niewielką łyżeczką, wziąć małe ilości farszu i wypełnić kwiaty cukinii. Złóż na końcach, aby uszczelnić farsz wewnątrz.
Umieść kwiaty na dnie dużego rondla, z otworami skierowanymi do dołu.
Wlać wystarczającą ilość wody do pokrycia.
Dodaj 1 szczyptę soli, 1 szczyptę pieprzu i resztę oliwy z oliwek i sok z cytryny. Przykryć i gotować delikatnie przez około 40 minut, aż ryż wchłonie cały płyn.