Nadziewane Kotlety Iowa

Nadziewane Kotlety Iowa
Nadziewane kotlety Iowa wymagają około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 3,22 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 34 g białka , 15 g tłuszczu i łącznie 532 kalorie . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako dość drogi dodatek. Jeśli masz pod ręką szałwię, olej rzepakowy, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 61% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Pieczone nadziewane kotlety schabowe , Kotlety schabowe nadziewane pomidorami i szpinakiem oraz Grillowane kotlety schabowe z ananasem .

Instrukcje

1
W każdym kotle wytnij kieszeń, krojąc ją prawie do kości. Na dużej patelni podsmaż kotlety na oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Kotleciki Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (grubość 1-1/2 Cala I 8 Uncji Każdy)Kotleciki Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (grubość 1-1/2 Cala I 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia.
3
W dużej misce wymieszaj kukurydzę, jabłko, bułkę tartą, pietruszkę, cebulę, mleko, sól, szałwię i pieprz. Napełnij kotlety schabowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieścić w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Połącz składniki sosu; połowę wylać na kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 1 godzinę lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°, od czasu do czasu polewając pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn