Nadziewane Kotlety Iowa
Nadziewane kotlety Iowa wymagają około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 3,22 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 34 g białka , 15 g tłuszczu i łącznie 532 kalorie . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako dość drogi dodatek. Jeśli masz pod ręką szałwię, olej rzepakowy, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 61% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Pieczone nadziewane kotlety schabowe , Kotlety schabowe nadziewane pomidorami i szpinakiem oraz Grillowane kotlety schabowe z ananasem .
Instrukcje
W każdym kotle wytnij kieszeń, krojąc ją prawie do kości. Na dużej patelni podsmaż kotlety na oleju na średnim ogniu.
W dużej misce wymieszaj kukurydzę, jabłko, bułkę tartą, pietruszkę, cebulę, mleko, sól, szałwię i pieprz. Napełnij kotlety schabowe.
Umieścić w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Połącz składniki sosu; połowę wylać na kotlety.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 1 godzinę lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°, od czasu do czasu polewając pozostałym sosem.