Nadziewane Karczochy

Nadziewane Karczochy
Nadziewane karczochy może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 626 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $4.8 za porcję. Jeśli masz wino, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. 73 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Nadziewane Karczochy, Nadziewane Karczochy, oraz Nadziewane Karczochy.

Instrukcje

1
Uwaga kucharza: przed rozpoczęciem tego przepisu należy pamiętać,że w karczochach jest dużo odpadów. W porządku. Zaakceptuj to i idź dalej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
2
Wycisnąć 1 cytrynę do dużej miski wypełnionej wodą i umieścić połówki cytryny w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Odetnij spiczaste wierzchołki karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
4
Usuń i zarezerwuj łodygę karczocha. Obrać twarde zielone zewnętrzne liście i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
5
Delikatnie rozprowadź liście karczocha. Używając melonowego ballera, wyjmij włochate "duszenie" w środku karczochów. Po oczyszczeniu należy je przechowywać w wodzie cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
CytrynaCytryna
MelonMelon
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
6
Usunąć twardą zewnętrzną skórę łodyg i zachować je w wodzie cytrynowej, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
WodaWoda
7
W małej misce połączyć czosnek, zioła, parmezan, bułka tarta, pokruszony czerwony pieprz, orzeszki piniowe i anchois, Jeśli za pomocą. Drobno posiekaj zarezerwowane łodygi karczocha i dodaj je do miski. Skórkę i sok pozostałą cytrynę i dodać, że do miski. Powoli skropić oliwą z oliwek, aż mieszanina utworzy pastę. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Bułka TartaBułka Tarta
SardeleSardele
KarczochKarczoch
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
ParmezanParmezan
CzosnekCzosnek
ZiołaZioła
SokSok
CytrynaCytryna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Wypchaj karczochy pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
9
Umieść karczochy stojąc w rondlu wystarczająco duży, aby pomieścić je.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Dodać wino do rondla i tyle wody cytrynowej się 3/4 po bokach karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
CytrynaCytryna
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Dodać połówki cytryny do patelni również.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Obficie skropić oliwą z oliwek i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
13
Przykryć rondel i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 15 do 20 protokół lub do podstawy karczochy są przetargu, gdy poked widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej posypane dużą ilością oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn