Nadziewane karczochy może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 626 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $4.8 za porcję. Jeśli masz wino, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. 73 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Nadziewane Karczochy, Nadziewane Karczochy, oraz Nadziewane Karczochy.
Instrukcje
1
Uwaga kucharza: przed rozpoczęciem tego przepisu należy pamiętać,że w karczochach jest dużo odpadów. W porządku. Zaakceptuj to i idź dalej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
2
Wycisnąć 1 cytrynę do dużej miski wypełnionej wodą i umieścić połówki cytryny w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Odetnij spiczaste wierzchołki karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
4
Usuń i zarezerwuj łodygę karczocha. Obrać twarde zielone zewnętrzne liście i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
5
Delikatnie rozprowadź liście karczocha. Używając melonowego ballera, wyjmij włochate "duszenie" w środku karczochów. Po oczyszczeniu należy je przechowywać w wodzie cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cytryna
Melon
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon Baller
6
Usunąć twardą zewnętrzną skórę łodyg i zachować je w wodzie cytrynowej, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna
Woda
7
W małej misce połączyć czosnek, zioła, parmezan, bułka tarta, pokruszony czerwony pieprz, orzeszki piniowe i anchois, Jeśli za pomocą. Drobno posiekaj zarezerwowane łodygi karczocha i dodaj je do miski. Skórkę i sok pozostałą cytrynę i dodać, że do miski. Powoli skropić oliwą z oliwek, aż mieszanina utworzy pastę. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Bułka Tarta
Sardele
Karczoch
Oliwa Z Oliwek
Orzeszki Sosnowe
Parmezan
Czosnek
Zioła
Sok
Cytryna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Wypchaj karczochy pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
9
Umieść karczochy stojąc w rondlu wystarczająco duży, aby pomieścić je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
10
Dodać wino do rondla i tyle wody cytrynowej się 3/4 po bokach karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
Cytryna
Woda
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
11
Dodać połówki cytryny do patelni również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Obficie skropić oliwą z oliwek i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sól
13
Przykryć rondel i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 15 do 20 protokół lub do podstawy karczochy są przetargu, gdy poked widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
Baza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
14
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej posypane dużą ilością oliwy z oliwek.