Nadziewane Kalmary W Stylu Sycylijskim

Nadziewane Kalmary W Stylu Sycylijskim
Nadziewane kalmary, sycylijski styl może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 717 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, czosnek, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Nadziewane Karczochy W Stylu Sycylijskim, Original Sicilian Pizza Company Calamari Bolognese, oraz Kalmary w stylu Luciana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Oczyść 12 dużych rurek kałamarnicy; usuń skórę i chrząstkę wewnątrz kałamarnicy, spłucz i wyczyść. Na dużej patelni podsmażyć cebulę w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż będzie miękka. W dużej misce, połączyć
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podsmażyć cebulę, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, czosnek, 1 szklanka pecorino, 1/2 szklanki pietruszki, i bułkę tartą i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
PecorinoPecorino
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj pozostałą 1/2 szklanki oleju, aby bułka tarta miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cienki-Cienki-
5
Dodać rodzynki na końcu. Napełnij tubki kałamarnicy mieszaniną i zabezpiecz wykałaczką w górnym otworze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
6
Ułóż rurki na patelni z odrobiną oleju na dnie patelni i piecz przez 10 minut. Po 10 minutach wyjąć z piekarnika i polać sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Posypać 1/4 szklanki pecorino i dodatkowe 1/4 szklanki pietruszki. Włóż patelnię z powrotem do piekarnika i piec, aż ser się rozpuści, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Na dużej patelni wymieszaj pokruszone pomidory, czosnek, bazylia, sól, pieprz i cukier. Gotować przez 5 minut i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn