Nadziewane Grzyby Portobello
Nadziewane grzyby Portobello to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,7 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 92 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. 33 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kozi ser, oliwę z oliwek, grzyby portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nadziewane Grzyby Portobello, Nadziewane Grzyby Portobello, oraz BBQ nadziewane grzyby Portobello dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Usuń łodygi z grzybów (wyrzuć lub Zachowaj do innego użytku).
Umieść czapki grzybowe na stojaku w płytkiej brytfannie; napełnij każdą zaokrągloną łyżeczką koziego sera. Na wierzch ułóż 1 łyżkę pasków czerwonej papryki.
Posyp pieprzem; skrop olejem.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do miękkości grzybów i stopienia sera.