Nadziewane figi w kocyku
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Nadziewane figi w kocu mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, prosciutto, figi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Figi w kocyku, Figi w kocu z kozim serem, oraz Figi w kocu z kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Żurawinę posiekać i wymieszać z kozim serem.
Odetnij wierzchołki z moreli i użyj palca, aby otworzyć dziurę. Morelę napełnij kawałkiem mieszanki serowej, a następnie wepchnij do niej rodzynkę. Napełnij figę serem, a następnie wepchnij do niej morelę. Powtarzaj, aż wszystkie owoce zostaną wykorzystane. Plastry prosciutto pokroić na pół wzdłuż i owinąć plaster wokół każdej figi.
Umieścić na blasze do pieczenia i piec, aż prosciutto rumiane, o 20 do 25 protokół.
Ostudzić trochę przed podaniem.