Nadziewane Daty

Nadziewane Daty
Nadziewane daty mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Za 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Jeśli masz pod ręką serek śmietankowy, kawałki orzecha włoskiego, ser gorgonzola i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Nadziewane Daty, Marokańskie Nadziewane Daty, oraz Daktyle Nadziewane Pistacjami.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj serek śmietankowy i ser Gorgonzola.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wytnij szczelinę w każdej dacie, aby można je było rozłożyć płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
DaktyleDaktyle
3
Rozłóż mieszankę sera na każdą datę; na wierzch z kawałkiem orzecha włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
DaktyleDaktyle

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn