Nadziewane Cuke Przekąski
Nadziewane Cuke Snacks zajmuje około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 60 kalorii. Za 33 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotną. Mieszanka koperku, pasków pimiento, ogórka i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 17% wyniku, co nie jest wynikiem super. Podobne przepisy to przekąski do pizzy nadziewanej, The Cuke i Mango Cuke Relish.
Instrukcje
Zębami widelca wprowadź wzdłuż ogórka.
Wytnij 1-calowy. kawałek z każdego końca.
Ogórek przekrój wzdłuż na pół; usuń i wyrzuć nasiona.
Ogórka połóż przekrojoną stroną do dołu na ręczniku papierowym na 10 minut.
Połączyć sery, pietruszkę, koperek i cebulę; przełóż na połówki ogórka. Złóż połówki z powrotem; owinąć w plastikową folię. Przechowywać w lodówce przez 3-4 godziny.
Pociąć na 1/2 cala. plastry; udekorować pimiento i koperkiem.