Nadziewane Burgery z żubrem z karmelizowanymi figami i szalotką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj nadziewanych burgerów z bizonem z karmelizowanymi figami i szalotką. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 62g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 996 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.09 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, bułkę tartą, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Hamburgery z kurczaka z karmelizowaną szalotką i serem pleśniowym, Burgery z bakłażana z piwem miodowym - szkliwione karmelizowaną szalotką, oraz Brie i karmelizowana cebula Nadziewane burgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić sok z granatów tylko do wrzenia na średnim ogniu w małym rondlu.
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić na 15 minut.
Do napełniania roztopić masło na średnim ogniu na dużej patelni. Gotować szalotki w gorącym maśle przez 3 do 5 minut lub aż szalotki są miękkie. Wymieszać odsączone figi i miód. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 6 do 8 Więcej minut lub aż szalotki są złotobrązowe. Wymieszaj z tymiankiem. Lekko schłodzić.
Połączyć jajko, zmielony Żubr, bułka tarta, sos Worcestershire, mleko, czosnek, sól, i pieprz w dużej misce. Uformuj mieszankę na 8 pasztecików. Łyżka napełniająca równomiernie połowę pasztecików żubra do 1/2 cala krawędzi. Top z pozostałych pasztecików żubra; szczypcie krawędzie do uszczelnienia.
W przypadku grilla węglowego ułóż rozgrzane węgle wokół miski ociekowej. Test na średnie ciepło nad patelnią.
Paszteciki żubra umieścić na patelni ociekowej na stojaku grillowym. Przykryć i grillować przez 16 do 22 minut lub do czasu zakończenia (160 stopni F), obracając raz w połowie. (W przypadku grilla gazowego rozgrzej grill. Zmniejszyć ciepło do średniego. Dostosuj do pośredniego grillowania. Grill jak wyżej.) Top z serem. Przykryć; gotować od 1 do 2 minut więcej lub aż ser się rozpuści.
Podawać paszteciki Żubrówki open face na francuskich kromkach chleba.