Nadziewane Burgery z indyka Pata
Nadziewane Burgery z indyka Pata to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 812 kalorii, 58g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 5,35 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, sos chili, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Nadziewane Burgery Z Indyka, Nadziewane Burgery Z Indyka, oraz Burgery Z Indyka Faszerowane Fetą.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, cebula, Indyk, musztarda, sos sojowy, i sól i pieprz, do smaku, do dużej miski do mieszania.
Dobrze wymieszać drewnianą łyżką. Podzielić indyka na 8 równych wielkości kulek i spłaszczyć je na paszteciki.
Położyć 2 plastry sera na 4 paszteciki i przykryć każdy z innym patty. Uszczypnij krawędzie, aby zamknąć paszteciki zamknięte, aby ser nie stopił się.
Pomidory doprawić solą i pieprzem do smaku, posmarować oliwą z oliwek. Grilluj przez 2 minuty na stronę.
Wyjąć z grilla na talerz. Bułki tostujemy na grillu i odstawiamy.
Grill hamburgery aż gotowane przez, o 5 do 6 minut na stronie.
Przenieś hamburgery na bułki i top z pikantnym sosem majonezowym, sałatą i grillowanymi pomidorami.
Połącz wszystkie składniki w małej misce.