Nadziewane Burgery Border
Przepis Nadziewane burgery granicy może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. To danie główne ma 505 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.62 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz przyprawę fajita, chili w proszku, ser Monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Backyard Big South-of-the-Border Burgers, Papryka nadziewana na południe od granicy, oraz Papryka nadziewana na południe od granicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników. Kształt mieszaniny na 12 (4-calowe) paszteciki. Złożyć plastry sera na ćwiartki; umieścić ser na każdym z 6 pasztecików. Top z pozostałych 6 pasztecików, dociskając do uszczelnienia krawędzi.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
4 do 5 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Podawać na bułkach z sosem Tex-Mex Secret i pożądanymi dodatkami.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy przyprawy McCormick Fajita i sera Sargento Monterey Jack z papryką.