Nadziewana Pizza Pepperoni
Nadziewane-Pizza Pepperoni może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 147 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka colby - Monterey Jack string ser, oliwki, mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Nadziewane Ciasto Pepperoni Pizza Bites, Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, oraz Pizza Bez Skórki Pepperoni.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji; Rozgrzej piekarnik do 232°. Spryskaj 12-calową patelnię do pizzy sprayem do gotowania. W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, gorącą wodą i olejem widelcem, aż powstanie miękkie ciasto; energicznie pokonać 20 uderzeń.
Pat lub naciśnij ciasto na dole i 1 cal nad stroną patelni do pizzy. Lekko naciśnij 1/4 szklanki pepperoni wzdłuż krawędzi ciasta.
Umieść sznurek ser na pepperoni wzdłuż krawędzi ciasta, nakładając się, jeśli to konieczne. Fold 1-calowa krawędź ciasta nad i wokół sera i pepperoni; naciśnij, aby uszczelnić.
Sos do pizzy rozprowadzić na częściowo upieczonej skórce.
Posypać 1 szklanką włoskiego sera, pozostałe 1/2 szklanki pepperoni, grzyby, papryka i oliwki.
Posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Piec 9 do 12 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor i ser topi.