Nadziewana Pizza Pepperoni

Nadziewana Pizza Pepperoni
Nadziewane-Pizza Pepperoni może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 147 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka colby - Monterey Jack string ser, oliwki, mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Nadziewane Ciasto Pepperoni Pizza Bites, Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, oraz Pizza Bez Skórki Pepperoni.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji; Rozgrzej piekarnik do 232°. Spryskaj 12-calową patelnię do pizzy sprayem do gotowania. W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, gorącą wodą i olejem widelcem, aż powstanie miękkie ciasto; energicznie pokonać 20 uderzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
CiastoCiasto
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Odstawić 8 minut.
3
Pat lub naciśnij ciasto na dole i 1 cal nad stroną patelni do pizzy. Lekko naciśnij 1/4 szklanki pepperoni wzdłuż krawędzi ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
4
Umieść sznurek ser na pepperoni wzdłuż krawędzi ciasta, nakładając się, jeśli to konieczne. Fold 1-calowa krawędź ciasta nad i wokół sera i pepperoni; naciśnij, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SznurkowySer Sznurkowy
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
SerSer
CiastoCiasto
5
Piec 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Sos do pizzy rozprowadzić na częściowo upieczonej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Posypać 1 szklanką włoskiego sera, pozostałe 1/2 szklanki pepperoni, grzyby, papryka i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WłoskiSer Włoski
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
OliwkiOliwki
8
Posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
9
Piec 9 do 12 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn