Nadziewana Pierś Z Indyka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanej piersi z indyka. Jedna porcja zawiera 724 kalorie, 74g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, kasztany, kiełbasa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać kasztany, można śledzić to danie główne z Tort czekoladowo-karmelowy ze złocistymi Kasztanami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nadziewana Pierś Z Indyka, Nadziewana Pierś Z Indyka, oraz Pierś Z Indyka Faszerowana Morelami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W misce, połączyć kiełbasę, prosciutto, kasztany, oliwki i szałwia. Doprawić solą i pieprzem.
Podgrzej małą patelnię i dodaj łyżeczkę farszu.
Saute aż gotowane przez, O 2 protokół. Smak przyprawy i dostosować przyprawy w mieszance farszu, jeśli to konieczne.
Umieść pierś indyka na desce do krojenia skórą w dół. Spłaszczyć dłońmi, doprawić solą i pieprzem oraz skropić oliwą do zwilżenia.
Farsz rozprowadzić na wierzchu i zawijać indyka wokół farszu. Zawiń sznurek kuchenny wokół piersi i mocno zwiąż.
Indyka ułożyć na patelni, skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem. Piecz, aż temperatura wewnętrzna piersi indyka wynosi 165 stopni F, około 1 godziny lub 12 do 15 minut na Funt.
Pozwól odpocząć 10 minut, a następnie odetnij sznurek kuchenny. Indyka pokroić w plasterki i ułożyć dekoracyjnie na półmisku.
Na plastry wlać soki z patelni i podawać.
Wyposażenie specjalne: szpagat kuchenny .