Nadziewana dynia z budyniem chlebowym żurawinowo-Rodzynkowym
Nadziewana dynia z budyniem chlebowym żurawinowo-Rodzynkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, rodzynki chleb bochenek, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Rodzynki Dyniowe-Budyń Chlebowy, Cynamonowy budyń chlebowy z sosem żurawinowo-Rodzynkowym, oraz budyń z dyni z syropem z rodzynkami z rumu klonowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odetnij wierzch dyni, zachowując pokrywę z łodygą. Wyjąć pestki dyni i miąższ i zarezerwować do innego użycia.
Wymieszać razem jajka i kolejne 6 składników; wymieszać łyżką pudding na lekko nasmarowanej 8-calowej patelni kwadratowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Piec dynię i budyń chlebowy w 350 przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Niech Dynia ostygnie; łyżka budyniu chleb równomiernie do skorupy dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Chleb
9
Podawać z sosem cytrynowo-waniliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Cytryna
SOS
10
Uwaga: w przypadku pojedynczych porcji zastąpić dynie 12 (1/2 funta). Posiekać nasiona i miąższ; posypać każdą skorupkę dyni 1 łyżeczką masła i 1 łyżeczką cukru, i piec z budyniem chlebowym. (Nie należy przygotowywać tak jak w przypadku większej dyni.) Łyżkę budyniu chlebowego równomiernie do pieczonych muszli dyni.