Nadziewana Czerwona Papryka Z Tuńczykiem
Nadziewana czerwona papryka z Tunanem to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Ten przepis służy 1. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka migdałów, tuńczyk stałe, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], Sałatka z tuńczykiem z papryką i ziołami (bez majonezu), oraz Papryka Nadziewana.