Nadziewana czerwona papryka jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mielone ziele angielskie, cebulę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], Papryka Nadziewana, oraz Papryka Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odciąć górę 1/2 cala papryki i rezerwy. Miarka nasion z ubytków. Wyrzucić łodygi i posiekać szczypce pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Pieprz
Nasiona
2
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj cebulę, natkę pietruszki, czosnek i posiekane kawałki pieprzu. Smażyć, aż cebula zmięknie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Czosnek
Cebula
Pieprz
4
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Wymieszać w 1/2 szklanki sosu pomidorowego, następnie wołowinę i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Wołowina
Jajko
7
Wypełnić zagłębienia pieprzu mieszaniną wołowiny. Stand wypełnione papryki w jednej warstwie w ciężkim dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Pieprz
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Pozostałe 2 szklanki sosu pomidorowego zalać papryką. SOS zagotować na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj garnek i gotuj na wolnym ogniu 20 minut. Łyżka trochę sosu na każdym pieprzu. Przykryć; gotować, aż papryka będzie miękka i nadzienie jest gotowane przez i firmy, o 20 protokół. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cool, cover and chill. Rewarm pokryty na małym ogniu.)