Nadziewana Czerwona Papryka

Nadziewana Czerwona Papryka
Nadziewana czerwona papryka jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mielone ziele angielskie, cebulę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], Papryka Nadziewana, oraz Papryka Nadziewana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odciąć górę 1/2 cala papryki i rezerwy. Miarka nasion z ubytków. Wyrzucić łodygi i posiekać szczypce pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
NasionaNasiona
2
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę, natkę pietruszki, czosnek i posiekane kawałki pieprzu. Smażyć, aż cebula zmięknie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
4
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wymieszaj ryż, paprykę, sól, pieprz i ziele angielskie. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
RyżRyż
SólSól
6
Wymieszać w 1/2 szklanki sosu pomidorowego, następnie wołowinę i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
WołowinaWołowina
JajkoJajko
7
Wypełnić zagłębienia pieprzu mieszaniną wołowiny. Stand wypełnione papryki w jednej warstwie w ciężkim dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Pozostałe 2 szklanki sosu pomidorowego zalać papryką. SOS zagotować na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj garnek i gotuj na wolnym ogniu 20 minut. Łyżka trochę sosu na każdym pieprzu. Przykryć; gotować, aż papryka będzie miękka i nadzienie jest gotowane przez i firmy, o 20 protokół. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cool, cover and chill. Rewarm pokryty na małym ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn