Nadziewana Czerwona Papryka
Nadziewana czerwona papryka jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mielone ziele angielskie, cebulę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], Papryka Nadziewana, oraz Papryka Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć górę 1/2 cala papryki i rezerwy. Miarka nasion z ubytków. Wyrzucić łodygi i posiekać szczypce pieprzu.
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, natkę pietruszki, czosnek i posiekane kawałki pieprzu. Smażyć, aż cebula zmięknie, o 8 protokół.
Przenieść do dużej miski.
Wymieszaj ryż, paprykę, sól, pieprz i ziele angielskie. Fajne 10 minut.
Wymieszać w 1/2 szklanki sosu pomidorowego, następnie wołowinę i jajko.
Wypełnić zagłębienia pieprzu mieszaniną wołowiny. Stand wypełnione papryki w jednej warstwie w ciężkim dużym garnku.
Pozostałe 2 szklanki sosu pomidorowego zalać papryką. SOS zagotować na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj garnek i gotuj na wolnym ogniu 20 minut. Łyżka trochę sosu na każdym pieprzu. Przykryć; gotować, aż papryka będzie miękka i nadzienie jest gotowane przez i firmy, o 20 protokół. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cool, cover and chill. Rewarm pokryty na małym ogniu.)