Nadzienie Żurawinowo-Ambrozjowe
Nadzienie żurawinowo-Ambrozjowe wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz masło, żurawinowo-pomarańczowy smak, koncentrat soku żurawinowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Żurawinowo-Ambrozjowe, Ciasto imbirowe z glazurowaną ambrozją żurawinową, oraz Nadzienie Z Szarlotką Żurawinową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier i mąkę w rondlu 3-quart; wymieszać koncentrat soku żurawinowego, ananasa i rozkoszować. Doprowadzić do wrzenia (około 5 do 6 minut) na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, 3 minuty lub aż do grubości puddingu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem i skórką pomarańczową. Przykryć, umieszczając folię bezpośrednio na napełnianiu i schłodzić 8 godzin.