Nadzienie Z Suszonego Jabłka
Suszone nadzienie jabłkowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 695 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mocno brązowy cukier, jabłka, jabłka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szalotka i boczek z suszonymi pomidorami (nadzienie na słony Cl, Nadzienie na szarlotkę i ponad 18 szarlotek, oraz Nadzienie Do Szarlotek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem jabłka i 6 szklanek wody w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do miękkości. Wymieszać z cukrem i, w razie potrzeby, przyprawami. Powrót mieszaniny do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 minut lub aż większość cieczy odparował. Całkowicie fajne.