Nadzienie Z Pasztetu Pieczarkowego

Nadzienie Z Pasztetu Pieczarkowego
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Nadzienie z pasztetu grzybowego może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, grzyby, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 80%. Spróbuj Pasztet z pieczarkami, Pasztet Z Pieczarkami, oraz Wspaniały Pasztet Z Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć grzyby i zieloną cebulę na maśle na średniej patelni do miękkości. Wymieszać pozostałe składniki, dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć z ognia; ostudzić całkowicie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn