Nadzienie z ostryg
Przepisów na dodatki do dań nigdy za wiele, więc wypróbuj farsz z ostrygami. Jedna porcja tego dania zawiera około 21 g białka, 21 g tłuszczu i łącznie 617 kalorii. Ten przepis służy 4 osobom. Za 1,13 USD za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i kup jajka, masło, przyprawę do drobiu i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżką wynoszącą 28%. Podobne przepisy obejmują farsz z ostryg, farsz z (nie)ostryg i farsz z ostryg.
Instrukcje
Na małej patelni podsmaż seler i cebulę na maśle do miękkości; Przełożyć do dużego naczynia. Wymieszaj natkę pietruszki, przyprawę do drobiu, szałwię i pieprz.
Połącz jajko, bulion i ostrygi; dodać do masy chlebowej, delikatnie wymieszać do połączenia.
Przenieść do natłuszczonej formy o pojemności 1 qt. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piecz jeszcze 10-15 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°, a farsz lekko się zarumieni.