Nadzienie Z Jabłek W Puszkach
Nadzienie z jabłek w puszkach może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 14 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz cukier, wodę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Nadzienie Do Szarlotek W Puszkach + Etykiety Do Druku, Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, oraz Nadzienie Z Puszki Wiśniowej.
Instrukcje
na dużej patelni wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon i gałkę muszkatołową.
Dodać sól i wodę i dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż będzie gęsty i bąbelkowy.
Zdjąć z ognia i dodać sok z cytryny i barwnik spożywczy.
Sterylizuj słoiki, pokrywki i pierścienie do konserw, gotując je w dużym garnku z wodą.
Jabłka obieramy, rdzeń i kroimy w plasterki. Pakuj pokrojone jabłka do gorących słoików do konserw, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę.
Napełnij słoiki gorącym syropem i delikatnie usuń pęcherzyki powietrza nożem.
Nałożyć pokrywki i przetworzyć w pojemniku do kąpieli wodnej przez 20 minut.