Nadzienie z dyni IBBY

Nadzienie z dyni IBBY
Nadzienie Ibby z dyni grzybowej może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz sól, rozmaryn, estragon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Farsz Grzybowy, Farsz Grzybowy, oraz Farsz Grzybowy.

Instrukcje

1
Rozłóż kostki chleba na blasze do pieczenia i pozostaw do wyschnięcia na noc. Ewentualnie podgrzewać w piekarniku do wyschnięcia w temperaturze 250 stopni F (120 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Masło 2 ćwiartka naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Masło lub margarynę rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać seler i cebulę; gotować przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
5
Dodać grzyby; gotować, mieszając, przez około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
6
Wymieszać z ziołami, solą i pieprzem. Złożyć w kostkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
PieprzPieprz
ZiołaZioła
SólSól
7
Dodaj wystarczającą ilość bulionu, aby zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
8
Przełożyć do przygotowanego dania. Przykryć folią, błyszcząca strona w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Piec przez 40 minut. Odkryć, i piec przez 10 minut na chrupiące góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn