Nadzienie z dyni IBBY
Nadzienie Ibby z dyni grzybowej może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz sól, rozmaryn, estragon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Farsz Grzybowy, Farsz Grzybowy, oraz Farsz Grzybowy.
Instrukcje
Rozłóż kostki chleba na blasze do pieczenia i pozostaw do wyschnięcia na noc. Ewentualnie podgrzewać w piekarniku do wyschnięcia w temperaturze 250 stopni F (120 stopni C).
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Masło 2 ćwiartka naczynia do pieczenia.
Masło lub margarynę rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać seler i cebulę; gotować przez około 10 minut.
Dodać grzyby; gotować, mieszając, przez około 8 minut.
Wymieszać z ziołami, solą i pieprzem. Złożyć w kostkach chleba.
Dodaj wystarczającą ilość bulionu, aby zwilżyć.
Przełożyć do przygotowanego dania. Przykryć folią, błyszcząca strona w dół.
Piec przez 40 minut. Odkryć, i piec przez 10 minut na chrupiące góry.