Nadzienie Z Bitą Śmietaną

Nadzienie Z Bitą Śmietaną
Nadzienie z bitą śmietaną może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 36 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier, żelatynę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Naleśniki truskawkowe z nadzieniem z bitą śmietaną, Solidny lukier i nadzienie z bitej śmietany, oraz Ciasto dyniowe z bitym nadzieniem śmietanowym Kahlua dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę ubić z cukrem cukierniczym do uzyskania miękkich szczytów. Rozpuścić żelatynę w wodzie na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
żelatynażelatyna
KremKrem
WodaWoda
2
Zdjąć z ognia, pozostawić do ostygnięcia, a następnie ubić w śmietanie, aż uformują się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn