Nadzienie Z Ajerkoniaku

Nadzienie Z Ajerkoniaku
Nadzienie ajerkoniakowe to Wegetariańskie napój. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, jajka, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Babeczki z ajerkoniakiem z nadzieniem żurawinowym, Rosca de Reyes z nadzieniem żurawinowo-migdałowym i glazurą Ajerkoniaku, oraz Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników ubić w ciężkim rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 10 do 12 minut lub aż mieszanina osiągnie schłodzoną grubość puddingu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z bourbonem i wanilią. Schłodzić do temperatury pokojowej (około 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
WaniliaWanilia
3
Umieścić folię bezpośrednio na mieszaninie (aby zapobiec tworzeniu się folii) i schłodzić od 6 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn