Nadzienie orzechowo-cynamonowe
Nadzienie cynamonowo-orzechowe może być właśnie tym dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 102 kalorie . Ten przepis jest dla 14 osób i kosztuje 15 centów za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup brązowy cukier, brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, laktoowowegetariańską i przyjazną dla FODMAP . Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 5 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Kwadraty cynamonowo-orzechowe , Nadzienie do taco z czarną fasolą i papryką oraz Ravioli z kolendrą i nadzieniem z dyni i serka wiejskiego .
Instrukcje
W misce wymieszaj brązowy cukier, orzechy włoskie i cynamon. Użyj do Braided Coffee Cake lub Coffee Cake Ring.
Posmaruj ciasto masłem, posyp mieszanką cukru.