Nadzienie Migdałowe
Nadzienie migdałowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz likier amaretto, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Migdałowe ciastka z czekoladowym nadzieniem migdałowym, Cannoli z nadzieniem Mandarynkowo-migdałowym, oraz Tarta Speculaas Z Nadzieniem Migdałowym.
Instrukcje
Połącz cukier, skrobię kukurydzianą i sól w rondlu. W osobnej misce ubić jajka i wymieszać z mlekiem. Wymieszać do suchej mieszanki. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż do zgęstnienia i bulgotania. Gotować jeszcze 2 minuty.
Zdjąć z ognia, dodać likier migdałowy i dobrze wymieszać. Przykryj powierzchnię wypełnienia folią, aby zapobiec formowaniu się folii i całkowicie schłodzić przed użyciem.