Nadzienie kokosowo-orzechowe i lukier

Nadzienie kokosowo-orzechowe i lukier
Nadzienie kokosowo-orzechowe i lukier mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 130 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka wanilii, orzechów pekan, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, Niemieckie ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowo-orzechowym, oraz Lukier kokosowo-orzechowy.

Instrukcje

1
Żółtka, mleko i wanilia ubić w dużym rondlu z trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać cukier i masło; gotować na średnim ogniu 12 min. lub aż zgęstnieje i złotobrązowy, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodać kokos i orzechy; dobrze wymieszać. Ostudzić do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
OrzechyOrzechy
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn