Nadzienie Kiełbasowe Na Zakwasie

Nadzienie Kiełbasowe Na Zakwasie
Nadzienie kiełbasowe na zakwasie może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka, 13 g tłuszczu i łącznie 238 kalorii. Za 1,32 USD za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18 osobom. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką cebulę, ząbki czosnku, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 29%, to danie nie jest tak wspaniałe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Nadzienie do kiełbasy na zakwasie, Nadzienie do kiełbasy i chleba na zakwasie i Nadzienie do kiełbasy na zakwasie wegańskie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W holenderskim piekarniku ugotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przełożyć do dużego naczynia. Na tej samej patelni podsmaż na oleju pieczarki, cebulę i seler do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj czosnek; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Do kiełbasy dodać chleb, karczochy, ser, żurawinę, przyprawę do drobiu, rozmaryn, sól, pieprz i mieszankę grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Ubij jajko i bulion; zalać mieszanką chlebową i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Przenieś do natłuszczonej formy o wymiarach 13 x 9 cali. naczynie do pieczenia (naczynie będzie pełne).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Piec bez przykrycia przez 30–35 minut, aż wierzch lekko się zarumieni, a termometr wskaże co najmniej 160°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn