Nadzienie Jabłkowe

Nadzienie Jabłkowe
Nadzienie jabłkowe to bezglutenowe i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Mieszanka jabłek, cukru, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Nadzienie na szarlotkę i ponad 18 szarlotek, Nadzienie Do Szarlotek, oraz Nadzienie Do Szarlotek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz jabłka i wodę w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do miękkości. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Jabłka lekko rozgnieść i wymieszać z cukrem. Chłodne wypełnienie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Uwaga: smak ciasta stosu jest zwiększony, gdy jest przechowywany przez kilka dni.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn