Nadzienie Do Szarlotek

Nadzienie Do Szarlotek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj wypełnić szarlotkę. Ten przepis służy 40 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka butelkowanego soku z cytryny, tartych jabłek, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wrzucić jabłka z sokiem z cytryny; odstawić. W holenderskim piecu na średnim ogniu połączyć cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon, sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodać wodę; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
3
Dodaj jabłka; wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, o 6-8 protokół. Ostudzić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Kadzi do pojemników zamrażarki, pozostawiając 1/2-in. headspace. Schłodzić w temperaturze pokojowej nie dłużej niż 1-1/2 godziny. Uszczelnić i zamrozić; przechowywać do 12 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn