Nadzienie Do Szarlotek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj wypełnić szarlotkę. Ten przepis służy 40 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka butelkowanego soku z cytryny, tartych jabłek, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wrzucić jabłka z sokiem z cytryny; odstawić. W holenderskim piecu na średnim ogniu połączyć cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon, sól i gałkę muszkatołową.
Dodać wodę; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty, stale mieszając.
Dodaj jabłka; wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, o 6-8 protokół. Ostudzić przez 30 minut.
Kadzi do pojemników zamrażarki, pozostawiając 1/2-in. headspace. Schłodzić w temperaturze pokojowej nie dłużej niż 1-1/2 godziny. Uszczelnić i zamrozić; przechowywać do 12 miesięcy.