Nadzienie do ciasta brzoskwiniowego Freeze Ahead

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, wegetariańskich laktoovo i wegańskich do swojej skrzynki z przepisami, Freeze Ahead Peach Pie Filling może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis daje 32 porcje po 147 kalorii , 1 g białka i 0 g tłuszczu każda. Za 63 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka soku z cytryny, cukru, szybko gotującej się tapioki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Sprawdza się dobrze jako tani deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje niezbyt imponującą ocenę Spoonacular wynoszącą 31% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Nadzienie do ciasta brzoskwiniowego , Quiche do przygotowania z wyprzedzeniem i Makaron z serem do przygotowania z wyprzedzeniem .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki.
Odstawić na 15 minut. Wyłożyć folią cztery foremki do ciasta o średnicy 9 cali.
Dodaj mieszankę owoców i wyrównaj; umieść w zamrażarce, aż całkowicie zamarznie. Po zamrożeniu zamknij folię, dobrze ją uszczelniając, aby zapobiec oparzeniom zamrażarki.
Wyjmij z foremek i przechowuj w zamrażarce, aż do momentu użycia.
Aby upiec, wyjmij mrożone brzoskwinie z folii i umieść je w nieupieczonym cieście. Przykryj wierzchnią warstwą ciasta i zamknij.
Posmaruj roztopionym masłem i przykryj brzegi ciasta folią.
Piec w temperaturze 400° przez 50 minut.
Zdejmij folię i piecz jeszcze około 20 minut lub do momentu, aż ciasto stanie się bulgoczące i złocistobrązowe.