Nadzienie Cytrynowe

Nadzienie cytrynowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, sok z cytryny, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Wegańskie cytrynowe babeczki z nadzieniem ze świeżych jagód i kremem z cytryny, Mini ciasto cytrynowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Rolada Z Ciasta Cytrynowego Z Nadzieniem Z Twarogu Cytrynowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier i skrobię kukurydzianą; stopniowo mieszać w wodzie. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Kontynuuj gotowanie 1 minuta
Stopniowo wymieszać jedną czwartą gorącej mieszaniny w żółtka; dodać do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Powrót do wrzenia; gotować 1 do 2 minut dłużej, stale mieszając.
Wyjąć z ognia i nadal mieszać, aż będzie gładka. Wymieszać z masłem, skórką z cytryny i sokiem z cytryny. Super.