Nadmuchana Cukinia
Nadmuchana cukinia może być tylko przystawką, której szukasz. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, pieprzu, chrzanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Dmuchane, JET-dmuchany bałwan, oraz Naleśniki Dmuchane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć cukinię i cebulę do garnka z wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 15 minut, aż do miękkości.
Odcedzić, schłodzić i zacieru.
Wymieszać 2 łyżki masła, chrzan, sól i pieprz.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować 1 ćwiartkę naczynia do pieczenia.
Roztopić pozostałe 3 łyżki masła w rondlu na średnim ogniu, i mieszać w okruchy krakersa, aż złoty kolor.
Jajko wymieszać z tłuczoną cukinią. Miarka do przygotowanego naczynia do pieczenia i top z mieszaniny okruchów krakersów.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż polewa będzie chrupiąca.