Nadmorskie Ciastka Krabowe
Nadmorskie ciastka krabowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,91 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 17g białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz grudki krabów, musztarda, jajko i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Podobne przepisy to Coastal Bend Karmazyn z krewetkami i krabami, Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, oraz Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce; delikatnie wymieszaj. Wymieszać z ubitym jajkiem, majonezem i mlekiem. Uformuj mieszaninę mięsa krabowego na 6 (3-calowe) pasztecików. Dredge paszteciki w mące.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać paszteciki, i gotować 4 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau