Nad ogniem zapiekane ziemniaki
Nad ogniem zapiekane ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, ser cheddar, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 88 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Pieczone Na Ogniu Słodkie Ziemniaki, Ziemniaki Zapiekane, oraz Szynka i Ziemniaki zapiekane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Przygotuj 8 kawałków folii aluminiowej za pomocą warzywnego sprayu do gotowania.
Łącz ziemniaki, zieloną cebulę, zupę, ser (i boczek i grzyby, jeśli używasz) w misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Równomiernie podzielić mieszaninę ziemniaków między kwadraty folii aluminiowej. Kropka z masłem. Złożyć w opakowania foliowe, dobrze uszczelniając.
Gotować na grillu przez 12-20 minut, aż ziemniaki się ugotują.