Nachos ze wszystkimi dodatkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 881 kalorii. Na $2.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy tortilla, fasolę, salsę chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa zupa ziemniaczana ze wszystkimi dodatkami, Slow-Cooker Pork Tacos Al Pastor with All the Fixings, oraz Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Pokryj 2 duże arkusze rimmedbaking sprayem zapobiegającym przywieraniu. Dzieląc się równomiernie między blachami do pieczenia, warstwami wiórów, karnitas, fasolą, cebulą i rozdrobnionym serem, montując w centrum. DO przodu: Nachoscan być montowane do 1 godziny przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Rozdrobniony
Carnitas
Fasola
Frytki
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Praca z 1 arkuszem na raz, piec dopojona jest stopiona, 20-25 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.