Nachos Z Kurczaka
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz meksykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić Nachos z kurczaka w domu. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 27g tłuszczu i w sumie 580 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, przyprawy taco, pomidora śliwkowego i ząbków czosnku. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Ball Park Nachos z " Ultimate Nachos, Ball Park Nachos z " Ultimate Nachos, oraz Śniadanie nachos Skillet z " Ultimate Nachos są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Ułóż chipsy tortilla na 12-calowym. patelnia do pizzy pokryta sprayem do gotowania.
Na dużej patelni ugotuj i wymieszaj cebulę i czosnek na oleju do miękkości.
Dodaj przyprawę do kurczaka i taco. Dodaj salsę;podgrzej. Łyżka na frytki; posypać serem.
Piec w temperaturze 350° przez 10-14 minut lub do stopienia sera. Na wierzch z pomidorem i zieloną cebulką; podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose
Nachos w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, winem musującym i Rieslingiem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Dziki koń nieokiełznany Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir]()
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.